NANOWAX vosk na lak NANO+ spray 400ml

191 Kč

dostupnost skladem
Cena bez DPH: 158 Kč
SK 7.56 EUR

NANOWAX vosk na lak NANO+ spray 400ml

Kód zboží: am00268

+-
ks

NANOWAX je vosk určený pro leštění a údržbu všech druhů a barev autolaků. Je obohacen o přírodní vosky Carnauba. Po aplikaci zanechává na karoserii jemný film, který separuje částice špíny od povrchu laku.

Je vyroben na základě formule NANO+, vrací karoserii původní barevnou hloubku i intenzitu a současně dodává originální odstín a krystalický třpyt. Snadno a jemně se nanáší na leštěný povrch. Neobsahuje žádné třecí prostředky, při aplikaci nehrozí poškrábaní laku. Nezanechává stopy na plastových elementech. Doporučuje se pravidelné použití pro zajištění optimální ochrany. Chrání také díly z umělých hmot (boční lišty, nárazníky, zrcátka). Obsahuje UV filtr A a B a tím chrání lak před slunečními paprsky.

NANO+ je vysoce pokročilá technologie aplikace nanočástic křemíku a stříbra. Technologie vyvinutá v kooperaci s BRENNTAG. Nanočástice působí na molekulární úrovni a pronikají hluboko do struktury čištěných součástí. Vytvářejí na podkladu neviditelný třívrstvý povlak. Technologie NANO+ umožňuje dosažení zmnohonásobeného jevu odpuzování částic vody, prachu a veškerých nečistot. Vzniká efekt lotosového květu, jehož výsledkem je samočištění. NANO+ je technologie příznivá pro alergiky. Má fungicidní a dezodorační účinky. Aktivita iontů stříbra zabíjí škodlivé bakterie.

U nás máte 100% jistotu, že budete s výběrem zboží spokojeni. Ptáte se proč?

  • 1. garantujeme rychlou a spolehlivou komunikaci
  • 2. nabízíme nejlepší ceny na trhu a vysokou kvalitu zboží, která nebývá bohužel vůbec obvyklá
  • 3. máme více než 10 let zkušeností v oboru a nabídku máme maximálně aktuální
  • 4. v případě potíží s návodem k montáži apod. jsme vám k dispozici
  • 5. pokud náhodou vyberete špatný typ zboží, případně nebudete zcela spokojeni, můžete zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit
  • 6. zboží posíláme pečlivě zabalené, nemusíte se proto vůbec obávat poškození při dopravě

Máte nějaký dotaz? Můžete zavolat na telefonní číslo +420 602 650 582 nebo vyplňte formulář níže a co nejdříve Vám na email zašleme odpověď :-)

Podobné produkty