Autobox NEUMANN S-line, žlutý

7 547 Kč

dostupnost 3-5 dní
Cena bez DPH: 6 237 Kč
SK 298.24 EUR

Autobox NEUMANN Whale S-line - žlutý

Kód zboží: NPB1294

+-
ks

Autobox NEUMANN, Whale S-line - žlutý. Limitovaná edice určená pouze pro obchody Neumax. Box sportovního designu českého výrobce. Jedná se o špičkový výrobek s vysokou užitnou hodnotou, který charakterizuje vysoká kvalita použitého materiálu, všech použitých komponentů a dílenského zpracování (nerezové panty, robustní dvojčinné vzpěry, síla stěny až 5 mm, použitý materiál nejvyšší kvality ABS/polykarbonát). Box nabízí ložný prostor např. pro přepravu carvingových lyží do maximální délky 165 cm, snowboardů nebo cestovních zavazadel. Box jednoduše přimontujete ke střešnímu nosiči pomocí robustních ocelových třmenů ve tvaru "U", které procházejí posuvnou lištou na dně boxu a pomocí ručních matic M8 (vrtulek). Box se otevírá ze strany. Víko v otevřeném stavu přidržují dvojčinné vzpěry. Střešní box je zabezpečen centrálním tříbodovým zámkem. Materiál - vyjímečná síla stěny 5mm, dno ABS, víko ABS/polykarbonát- obojí UV stabilizovaný plast. Autoboxy Neumann vynikají svojí pevností, houževnatostí a dlouhou životností. Mezi nesporné výhody patří skutečnost, že firma Neumann je domácí firmou, která je schopna zajistit zákazníkům nestandardní záruky a servis pro svoje výrobky (výměna zámků, vzpěr, oprava víka/dna, apod.).

Objem: 370 litrů

Hmotnost: 15 kg

Nosnost: 75 kg

Délka: 175 cm

Šířka: 75 cm

Výška: 38 cm

Otevírání: Boční - pravostranné

Max. počet párů lyží / snowboardů: 6 / 4 (max. délka lyží 165 cm)

Šířka třmenů: 90 mm

Dodací lhůta: 5 dní

Centrální zámek: ANO

Barva víka: bílá

Barva dna: černá

U nás máte 100% jistotu, že budete s výběrem zboží spokojeni. Ptáte se proč?

  • 1. garantujeme rychlou a spolehlivou komunikaci
  • 2. nabízíme nejlepší ceny na trhu a vysokou kvalitu zboží, která nebývá bohužel vůbec obvyklá
  • 3. máme více než 10 let zkušeností v oboru a nabídku máme maximálně aktuální
  • 4. v případě potíží s návodem k montáži apod. jsme vám k dispozici
  • 5. pokud náhodou vyberete špatný typ zboží, případně nebudete zcela spokojeni, můžete zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit
  • 6. zboží posíláme pečlivě zabalené, nemusíte se proto vůbec obávat poškození při dopravě

Máte nějaký dotaz? Můžete zavolat na telefonní číslo +420 602 650 582 nebo vyplňte formulář níže a co nejdříve Vám na email zašleme odpověď :-)

Podobné produkty