Publikováno 17.1.2024, 16:37

Třetí generace Volkswagen Golfu byla vyvinuta v roce 1998 a přinesla mnoho nových funkcí a vylepšení. Přečtěte si o všech novinkách ve voze Golf a o tom, jaké automobilové doplňky a příslušenství můžete použít.

Volkswagen Golf je jedním z nejpopulárnějších evropských automobilů a jeho třetí generace byla vyvinuta v roce 1998. Nový model přinesl zcela nový design, nové technologie a vylepšení motoru. Umožňuje bezpečnou jízdu a jeho interiér je pohodlný a moderní.

Vůz Golf má pohon předních kol a je vybaven širokou škálou motorů a převodovek. Základní motorizace obsahuje 4-válec 1,4l až 2,3l, které jsou vybaveny 5-rychlostní manuální převodovkou. Je k dispozici také automatická převodovka pro vyšší výkonnost. Pro vyšší účinnost jsou k dispozici také motorizace se zdvojenými válci.

Třetí generace Volkswagenu Golfu má také mnoho nových technologií. Nejdůležitější z nich je všeobecný systém palubního počítače, který zobrazuje informace o motoru a kontroluje všechny ostatní systémy vozidla. K dispozici je také systém antiblokovací brzd, který zabraňuje uklouznutí při brždění.

Vůz Golf je vybaven také mnoha doplňky a příslušenství, které zvyšují komfort a bezpečnost. Mezi tyto doplňky patří například nová navigace, audio systémy, automatická klimatizace, parkovací asistent a mnoho dalšího. Tyto doplňky mohou vyřešit některé nedostatky modelu Golf a učinit jej ještě pohodlnějším a bezpečnějším.

Mohlo by se Vám líbit...