Publikováno 28.9.2023, 20:18

V tomto článku se dozvíte o nejlepších nových automobilech pro rok 2020, které jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi.

Rok 2020 je za námi a s ním i nová generace automobilů. Mnoho výrobců představilo své nové modely, které jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi. Níže vám přinášíme seznam nejlepších nových automobilů pro rok 2020.

1. Volskwagen Golf

Volskwagen Golf je jedním z nejlepších automobilů, který byl v roce 2020 uveden na trh. Je vybaven moderními technologiemi, jako je například asistenční řízení, které vás může při jízdě v dopravní zácpě nebo na dálnici ochránit. Nová verze má také vylepšený systém infotainmentu s dotykovou obrazovkou, která vám umožní snadno propojit telefon a využívat tak služby jako Apple CarPlay nebo Android Auto.

2. Audi A3

Audi A3 je bezesporu jedním z nejlepších nových automobilů pro rok 2020. Vybavený kvalitní a moderní technologií, Audi A3 je vybaven systémem se čtyřmi kamerami pro sledování okolí vozidla. Kromě toho je vybaven také systémem autonomního řízení, který vám umožní jet bezstarostně. Kromě toho je vybaven také moderním infotainmentem s dotykovou obrazovkou a propojením s telefonem.

3. Ford Focus

Ford Focus je nová verze legendárního Fordu, která byla uvedena na trh v roce 2020. Je vybavena moderními technologiemi, včetně asistenčního systému pro řízení, který vám pomůže udržet auto na silnici, nebo systému autonomního řízení, který vám umožní jet bezstarostně. Kromě toho je vybaven také moderním infotainmentem, který vám umožní propojit telefon s vozem a využívat služby jako Apple CarPlay a Android Auto.

4. Fiat 500X

Fiat 500X je nový crossover, který byl uveden na trh v roce 2020. Nový Fiat 500X je vybaven moderními technologiemi, včetně systému asistenčního řízení, který vám pomůže udržet auto na správné pozici na silnici, nebo systému autonomního řízení, který vám umožní jet bezstarostně. Kromě toho je vybaven také moderním infotainmentem, který vám umožní propojit telefon s vozem a využívat služby jako Apple CarPlay a Android Auto.

5. Tesla Model 3

Tesla Model 3 je nejnovějším modelem Tesly, který byl uveden na trh v roce 2020. Je vybaven moderními technologiemi, včetně asistenčního systému pro řízení, který vám pomůže udržet auto na silnici, nebo systému autonomního řízení, který vám umožní jet bezstarostně. Kromě toho je vybaven také moderním infotainmentem, který vám umožní propojit telefon s vozem a využívat služby jako Apple CarPlay a Android Auto.

Takže to jsou naše nejlepší tipy na nové automobily pro rok 2020. Vyberte si ten, který vám nejlépe vyhovuje, a užijte si bezstarostnou jízdu ve svém novém voze.

Mohlo by se Vám líbit...