Kožené Autopotahy Exclusive, šedé Škoda Octavia II

8 150 Kč

dostupnost 14-25 dní
Cena bez DPH: 6 736 Kč
SK 322.07 EUR

Přesné kožené autopotahy Škoda Octavia II Exclusive.

Kód zboží: 102KEXCLAboctaviaII

+-
ks

Sada přesných kožených autopotahů v provedení Exclusive pro Škoda Octavia II

Materiál: kombinace syntetické kůže (zadní a boční část) a čalounické tkaniny (středová část) + 3mm spodní vrstva z molitanu s mřížkou proti vydrolení, vysoká odolnost proti oděru, stálebarevnost.

Potahy výborně chrání Vaše originální autosedadla před ošoupáním nebo prodřením. Naše autopotahy jsou šity přesně na míru pro určitý vůz. (nejedná se pouze o několik universálních velikostí) Samozřejmě je počítáno s různým rozložením zadních sedadel, počtem hlavových, loketních či bederních opěrek nebo výklopných stolků a kapes v zadní části předních sedadel - autopotah bude přímo přizpůsoben interiéru Vašeho vozu. Další samozřejmostí je i nijak neomezené použití bočních airbagů v sedačkách. Autopotahy jsou pro tento účel certifikovány - mají atest TUV.

Při objednávce autopotahů prosím uveďte do poznámky rok výroby Vašeho vozu. Následně Vás budeme kontaktovat pro dohodnutí detailů - počet airbagů, rozmístění zadních sedadel, počet hlavových opěrek atd. Děkujeme.

Instalaci kožených autopotahů je nutné provádět při minimálně 18°C. V opačném případě je potah
tuhý a nepodajný a při navlékání na autosedačku by mohlo dojít k jeho poškození.

Potahy je možné objednat buď s černými, šedivými nebo béžovými bočnicemi, dále jsou na výběr 3 barvy dvojitého rozšití - nitě. (bílá, červená nebo modrá)

V případě opotřebování potahů nebo jiného poškození je možná oprava nebo možnost objednání pouze jednoho potřebného kusu ! ! !

TUV

U nás máte 100% jistotu, že budete s výběrem zboží spokojeni. Ptáte se proč?

  • 1. garantujeme rychlou a spolehlivou komunikaci
  • 2. nabízíme nejlepší ceny na trhu a vysokou kvalitu zboží, která nebývá bohužel vůbec obvyklá
  • 3. máme více než 10 let zkušeností v oboru a nabídku máme maximálně aktuální
  • 4. v případě potíží s návodem k montáži apod. jsme vám k dispozici
  • 5. pokud náhodou vyberete špatný typ zboží, případně nebudete zcela spokojeni, můžete zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit
  • 6. zboží posíláme pečlivě zabalené, nemusíte se proto vůbec obávat poškození při dopravě

Máte nějaký dotaz? Můžete zavolat na telefonní číslo +420 602 650 582 nebo vyplňte formulář níže a co nejdříve Vám na email zašleme odpověď :-)

Podobné produkty